Портал презентаций » Детские презентации » Для чого ми вивчаємо природознавство

Для чого ми вивчаємо природознавство

Для чого ми вивчаємо природознавство - Скачать школьные презентации PowerPoint бесплатно | Портал бесплатных презентаций school-present.com
Смотреть онлайн
Поделиться с друзьями:
Для чого ми вивчаємо природознавство:
Детская презентация на тему "Для чого ми вивчаємо природознавство" скачать смотреть бесплатно

Презентация "Для чого ми вивчаємо природознавство" онлайн бесплатно на портале электронных презентаций school-present.com

Природознавство. 1 клас ,, Для чого ми вивчаємо природознавство” Презентація за матеріалами навчальн
1 слайд

Природознавство. 1 клас ,, Для чого ми вивчаємо природознавство” Презентація за матеріалами навчального видання серії ,, Усі уроки в початковій школі” за М. О. Володарською і О. О. Ривкіною Підготувала вчитель початкових класів ЗОШ № 3 ім. Т. Г. Шевченка м. Білої Церкви Богдан Ірина Леонідівна

Вправа ,, Погода " - Яка зараз пора року? - Який місяць? - Яке число? - Холодно чи тепло надвор
2 слайд

Вправа ,, Погода " - Яка зараз пора року? - Який місяць? - Яке число? - Холодно чи тепло надворі? - Який стан неба? - Яка температура повітря? - Чи були опади? І. Організаційний момент

ІІ. Повідомлення теми і мети уроку - Спробуємо прочитати назву нашого предмета по складах: ПРИ РО ДО
3 слайд

ІІ. Повідомлення теми і мети уроку - Спробуємо прочитати назву нашого предмета по складах: ПРИ РО ДО ЗНАВ СТВО - Здрастуйте, юні любителі природи! Ви починаєте вивчати новий навчальний предмет. - Як ви вважаєте, про що ми будемо говорити на цьому уроці ? На уроці з природознавства ви маєте бути уважними і винахідливими, допитливими і працелюбними. Хто готовий почати працювати ? Сядьте красиво. Молодці!

ІІІ. Вивчення нового матеріалу Ми починаємо вивчати природознавство. Що для вас означає це слово ? З
4 слайд

ІІІ. Вивчення нового матеріалу Ми починаємо вивчати природознавство. Що для вас означає це слово ? З яких слів воно утворюється ? природа і знати Означає ,, вивчати природу”

Отже, природознавство – це сукупність певних знань про природу. Знання про природу люди накопичували
5 слайд

Отже, природознавство – це сукупність певних знань про природу. Знання про природу люди накопичували з давніх – давен і передавали з покоління в покоління. Без них вони просто не змогли б жити.

Зоряне небо допомагало їм знайти дорогу в інші країни та повернутися додому. Знання про корисні копа
6 слайд

Зоряне небо допомагало їм знайти дорогу в інші країни та повернутися додому. Знання про корисні копалини були потрібні для будівництва, виготовлення посуду та зброї, добування солі тощо.

Можливість харчуватися давали знання про грунти, рослини та тварини. Знання про воду та вітер допомо
7 слайд

Можливість харчуватися давали знання про грунти, рослини та тварини. Знання про воду та вітер допомогли людям вести господарство ( вітряки млини ), подорожувати ( вітрильники ) та ін.

Чи потрібні знання про природу людині сьогодні? Які знання потрібні ?
8 слайд

Чи потрібні знання про природу людині сьогодні? Які знання потрібні ?

Знання про природу значно полегшують життя людині Сьогодні людині потрібні знання про : грунти і рос
9 слайд

Знання про природу значно полегшують життя людині Сьогодні людині потрібні знання про : грунти і рослини ; свійських тварин ; природу ; корисні копалини .

Озирнися навкруги, дружок ! Бачиш річку, поле і лужок, Пташині зграї, вертоліт, Що відправився в пол
10 слайд

Озирнися навкруги, дружок ! Бачиш річку, поле і лужок, Пташині зграї, вертоліт, Що відправився в політ. Вітерець голубить квіти, Бавляться довкола діти.

Визирніть у вікно. Озирніться довкола… ПРИРОДА – це те, що довкола нас. Це різні істоти і предмети,
11 слайд

Визирніть у вікно. Озирніться довкола… ПРИРОДА – це те, що довкола нас. Це різні істоти і предмети, тварини, небо, хмари, дерева, будинки, люди.

Фізкультхвилинка
12 слайд

Фізкультхвилинка

ІV. Узагальнення і систематизація знань та вмінь учнів. Як ? Де? Куди ? Звідки ? Що ? Коли? Чому ? Х
13 слайд

ІV. Узагальнення і систематизація знань та вмінь учнів. Як ? Де? Куди ? Звідки ? Що ? Коли? Чому ? Хто ? Для чого? Як називається квітка? Що незвичайного в цій квітці ? Це слова – помічники. Вони допоможуть вам працювати в парах. Поставте запитання про предмети, які лежать у вас на парті.

V. Підсумок уроку - Що вивчає предмет природознавство? - Для чого людині потрібні знання про природу
14 слайд

V. Підсумок уроку - Що вивчає предмет природознавство? - Для чого людині потрібні знання про природу ? - Які слова вам допомогли правильно ставити запитання ? Для чого необхідно уміти складати запитання ?

Використані джерела Володарська М. О., Ривкіна О. О. Всі уроки природознавства. 1 клас – Х. : Вид. г
15 слайд

Використані джерела Володарська М. О., Ривкіна О. О. Всі уроки природознавства. 1 клас – Х. : Вид. група ,, Основа” , 2012 – 288 с. : табл. – ( Серія ,, Усі уроки в початковій школі” ). http://www.1000designs.ru/page/2359/ http://t2012.ru/photo/2-0-870-3 http://hidden-facts.info/archives/domostroy-chelovek-vremya-vospitanie/

Отзывы на school-present.com "Для чого ми вивчаємо природознавство" (0)
Оставить отзыв
Прокомментировать
Регистрация
Вход
Авторизация