Портал презентаций » Презентации для начальной школы » Школа становлення молодого вчителя (школа наставництва)

Школа становлення молодого вчителя (школа наставництва)

Школа становлення молодого вчителя (школа наставництва) - Скачать школьные презентации PowerPoint бесплатно | Портал бесплатных презентаций school-present.com
Смотреть онлайн
Поделиться с друзьями:
Школа становлення молодого вчителя (школа наставництва):
Презентация на тему Школа становлення молодого вчителя (школа наставництва) к уроку в начальной школе

Презентация "Школа становлення молодого вчителя (школа наставництва)" онлайн бесплатно на портале электронных презентаций school-present.com

1 слайд

Допомогти вчителям - Допомогти вчителям - початківцям адаптуватися в новому шкільному колективі; Над
2 слайд

Допомогти вчителям - Допомогти вчителям - початківцям адаптуватися в новому шкільному колективі; Надати методичну допомогу вчителям, що працюють перший рік; Надати практичну допомогу в плануванні роботи, в підготовці до уроків, в проведенні позакласних занять; Забезпечити професійний зріст молодих спеціалістів.

Відкриті уроки; Відкриті уроки; Засідання ШМО; Консультації наставника; Уроки-практикуми; Дискусії ;
3 слайд

Відкриті уроки; Відкриті уроки; Засідання ШМО; Консультації наставника; Уроки-практикуми; Дискусії ; Вивчення мелодичних рекомендацій та нормативних документів.

4 слайд

5 слайд

Разом з учителем початківцем ґрунтовно проаналізуйте навчальні програми та пояснювальні записки до н
6 слайд

Разом з учителем початківцем ґрунтовно проаналізуйте навчальні програми та пояснювальні записки до них. Разом з учителем початківцем ґрунтовно проаналізуйте навчальні програми та пояснювальні записки до них. Розкажіть, як скласти тематичний план, зверніть увагу на добирання матеріалів для системного повторення, практичних робіт екскурсій. Допоможіть підготуватися до уроків, особливо перших, а також до першої зустрічі з учнями. Найважчі теми розробляйте разом. У своєму класі намагайтеся вивчати матеріал з випередженням на 2-3 уроки для того, щоб молодий педагог мав змогу вдосконалюватися в методиці розкриття складних тем. Разом готуйте і добирайте дидактичний матеріал, наочність, тексти задач вправ, контрольних робіт. Відвідуйте уроки молодого вчителя з наступним ретельним аналізом, запрошуйте його на свої уроки, спільно їх обговорюйте. Допомагайте в підборі та систематизації методичної літератури для самоосвіти. Розповідайте про свій досвід без повчання, а шляхом доброзичливого показу зразків роботи. Допомагайте вчасно, терпляче, наполегливо. Ніколи не забувайте відзначити позитивне в роботі. Привчайте не копіювати, не сподіватися на готові розробки, формувати власний педагогічний досвід та стиль.

Отзывы на school-present.com "Школа становлення молодого вчителя (школа наставництва)" (0)
Оставить отзыв
Прокомментировать
Регистрация
Вход
Авторизация